Setari Cookie-uri

Andreea Marin, reactie incredibila dupa ce a aflat de relatia lui Stefan!

Andreea vorbeste despre relatia fostului sot.

Se pare ca Andreea Marin nu se simte chiar confortabil atunci cand vine vorba despre noua relatie a lui Stefan Banica Jr. Fosta zana a surprizelor a aflat din presa faptul ca fostul sot si-a facut o noua iubita, lucru care a deranjat-o extrem de tare.

Intrebata de reporterii emisiunii La Maruta ce crede despre noua relatie a lui Stefan, Andreea a declarat:

Ati spus bine: Fostul! Nu ma intereseaza. Ati vazut cu totii atunci, ma deranjau lucrurile din timpul casniciei, dar acum nu. Suntem liberi, nu ma intereseaza relatia fostului sot, ma intereseaza sa am eu o relatie de care sa nu imi fie rusine. Asa cum ati aflat si voi, din revista, asa am aflat si eu!” – a declarat Zana, informeaza Click.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Bruneta pare extrem de deranjata de faptul ca Stefan are o relatie cu femeia cu care a inselat-o in timpul casniciei. Mai mult, aceasta spune ca lui Stefan ii este rusine sa se afiseze cu Lavinia.
In urma cu doar doua zile, Andreea declara ca nu s-ar simti confortabil daca ar auzi ca Stefan are o noua iubita:

Citește și:

Un divort nu este o tragedie. Noi suntem cei care facem din acest episod din viata noastra o tragedie si mai ales pentru copiii nostri. M-am despartit de sotul meu iubindu-l inca pentru ca asa e normal pentru doi oameni care au stat impreuna sapte ani.

Citeste mai multe aici.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.