Setari Cookie-uri

Victoria Beckham, sarut cu mai multe femei!

She kissed a girl and she liked it!

Fetele din trupa Spice Girls se sarutau tot timpul… ca rasplata pentru cat de bine se descurcau.

Cantareata britanica Mel B a dezvaluit intr-un interviu recent ca s-a sarutat cu fostele sale colege din grupul Spice Girls, in perioada de glorie a acestei formatii, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Cantareata spune ca in anii de glorie ai grupului a experimentat cateva saruturi intime cu colegele ei de trupa - Victoria Beckham, Melanie Chisholm, Emma Bunton si Geri Halliwell.

Intrebata de jurnalisti daca s-a simtit atrasa de colegele ei, Mel B a spus: "Intotdeauna. Ele sunt «surorile» mele. Da, le-am sarutat pe toate. Mi-am pus un piercing in limba si am vrut sa vad cum ma descurc cu acel inel in limba, asa ca le-am sarutat pe toate".

Foto interior si prima pagina: Facebook

Intrebata daca fetele din grupul Spice Girls au avut si aventuri sexuale, Mel B s-a limitat sa raspunda in felul urmator: "Pe atunci, imi placea sa ma distrez".

Citește și:

Mel B, care are 38 de ani si a devenit intre timp mama a trei copii, fiind casatorita cu Stephen Belafonte, a mai spus ca a avut aventuri cu mai multi barbati in perioada in care grupul Spice Girls incepuse sa devina tot mai cunoscut pe scena internationala.

"Aveam cu adevarat mentalitatea unui barbat pe atunci si de ce nu as fi avut-o? Aveam 18 ani si calatoream in toata lumea. Am avut multe experiente distractive", a spus aceasta.

Cantareata, nascuta in nordul Angliei, a vorbit totodata foarte deschis despre zvonurile potrivit carora ar fi avut o relatie lesbiana de cinci ani cu Christa Parker, dupa ce s-a mutat la Los Angeles.

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.