Setari Cookie-uri

Nicoleta Luciu se "congeleaza" la -8 grade Celsius pentru a scapa de grasime

Nicoleta face orice pentru a arata perfect.

Ce nu face o femeie pentru a fi frumoasa?

Va mai amintiti de tratamentul "vampir" al lui Kim Kardashian? Vedeta a socat intreaga lume cand a postat pe pagina personala de Facebook o fotografie cu fata ei plina de sange (mai multe detalii aici).

Acum e randul Nicoletei sa faca sacrificii supreme pentru a se mentine tanara si frumoasa: prezentatoarea tv este dispusa sa inghete pentru a scapa de grasime.

Nicoleta Luciu este prima vedeta din Romania care a urmat cel mai nou tratament de slabit din lume, CoolTech, singura tehnologie de pe piata care elimina grasimea definitiv, in mod localizat, prin racire la -8 grade Celsius.

Noua tehnologie presupune ca tesutul gras sa fie imobilizat printr-un dispozitiv de vacuum si sa fie racit, in mai putin de un minut, la temperaturi de pana la -8 grade Celsius.

Criogenarea si vacuumul distrug definitiv adipocitele, eliminand apoi, gradual, printr-un proces metabolic natural, circa 30% din grasime intr-o singura sedinta. Celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, cei care recicleaza in mod natural tesuturile moarte din organism tranformandu-le in aminoacizi, peptide si proteine.

Citește și:

Unde se poate slabi

Tratamentul poate fi aplicat pe abdomen, fese, genunchi, solduri, coapse si picioare si este ideal pentru persoanele care nu au timp sa meaga la sala sau nu pot tine diete drastice.

Pretul unei sedinte este de 300 de euro, fiind necesare maximum trei sedinte pe zona, la interval de 4-6 saptamani.

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.