Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu: greu de maritat - episodul 2

Serios, nimeni nu s-a gandit la asta pana acum?

In ultimele 24 de ore, Bianca a primit doua lovituri fix in pirostrii: prima, BOR a respins cererea roscatei de a se cununa in afara bisercii, motiv pentru care roscata s-a trezit fara biserica si preot cu numai 4 zile inainte de eveniment. Detalii aici >> Nunta Biancai cu Victor risca sa fie ANULATA! Afla ce a patit roscata!

Foto interior si prima pagina: Facebook

Cea de-a doua veste care a dat peste cap planurile de nunta ale Biancai cu Victor se refera la celebrii nasi ai cuplului: Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo au aflat ca nu ii pot cununa pe insuratei fiindca sunt catolici.

Am aflat ca dupa legile ortodoxe un cuplu catolic nu are cum sa cunune un cuplu ortodox. Toata lumea a fost entuziasmata cu pregatirea nuntii, incat nimeni nu s-a gandit la acest detaliu. Prin urmare, eu si Zsolt nu-i vom mai putea cununa pe Bianca si Victor Slav, dar in sufletul nostru vor ramane finii nostri si noi asa ii vom considera. Vom participa la nunta ca simpli invitati, dar abia asteptam marele eveniment din viata lor”, ne-a declarat Nicoleta Luciu, in exclusvitate pentru CanCan.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.