Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu, posedata de UN DUH NECURAT!

Dupa ce a depus o cerere la Patriarhie pentru a se cununa in afara bisericii, Bianca Dragusanu a starnit mania preotilor. Motivele invocate de roscata sunt unul mai ceva decat celalalt (imi si imaginez mirarea celor care au citit scrisoarea): Bianca a spus ca este claustrofoba, are probleme cu circulatia si nu poate sta in picioare si colac peste pupaza o ia lesinul de la mirosul de tamaie (arsh!).

Citeste si:

Nunta Biancai cu Victor risca sa fie ANULATA! Afla ce a patit roscata!

Bianca Dragusanu: greu de maritat - episodul 2

Ca urmare a declaratiilor vedetei, reporterii de la Ziarul Ring au contactat mai multi preoti pentru a le cere parerea. Cel mai interesant raspuns a venit de la unul din parinti care sustine ca persoanele care nu suporta mirosul de tamaie sunt posedate de un demon. Iata declaratia preotului:

Sursa declaratiei: Ziarul Ring

"Poate sa fie un duh necurat, ca se zice ca diavolul fuge de tamaie, asta poate sa ii tulbure starea Biancai. Numai puterile demonice nu suporta sa stea in biserica si atunci determina niste reactii la anumite persoane care ii scot afara din lacasul Domnului, ii tin departe de el. Au mai fost cazuri, dar, dupa ce li s-au facut dezlegari, au putut sa stea cat au vrut in biserica pentru ca, de fapt, acolo e un loc de liniste sufleteasca. Daca se face o rugaciune de dezlegare inainte, Bianca poate sa asiste la slujba fara probleme. Se mai recomanda rugaciunile Sfantului Ioan Gura de Aur si o sfintire a casei si se linistesc toate duhurile rele".

Citește și:

Sursa foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.