Setari Cookie-uri

A murit la 27 de ani dupa ce a urmat un tratament pentru slabit

Se intampla in Romania.

In tara noastra se poate muri si de la un tratament pentru slabit: o tanara de doar 27 de ani din Arad a murit la spital, dupa ce timp de doua saptamani a fost in coma profunda, informeaza Cancan.

Tanara a ajuns de urgenta la Spitalul Clinic Judetean pe data de 13 septembrie, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator si a intrat in coma profunda.

Potrivit declaratiilor medicilor care s-au ocupat de ea, tanara nu suferea de nicio afectiune cronica, iar stop cardio-respirator a fost „total neasteptat”. Din cauza stopului cardio-respirator, au aparut numeroase complicatii la nivelul organelor. Cel mai afectat a fost creierul.

Se pare ca totul a fost provocat de un tratament de slabit pe care tanara il urma de ceva timp.

Tanara se afla in coma profunda, intr-o stare critica. Din cauza severitatii starii clinice, dupa doua saptamani organismul a cedat. Teoretic, poate exista o legatura intre consumul acestor sumplimente de slabit si stopul cardio-respirator.” – a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, informeaza sursa mai sus citata.

Citește și:

Potrivit acestuia, tanara lua si anticonceptionale. Este posibil ca stopul cardio-respirator sa fi fost provocat de combinatia anticonceptionalelor cu suplimentele pentru slabit.

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.