Setari Cookie-uri

Video: Povestea cutremuratoare a Palatului FANTOMA, locul in care vor locui Kate si William

O poveste care iti va da fiori.

Kate Middleton, Printul William si Printul George se muta in Palatul Kensington la sfarsitul acestei saptamani. Se pare ca acestia sunt extrem de nerabdatori sa aiba propria locuinta.

Ducele de Cambridge si sotia sa se vor muta intr-o proprietate din Palatul Kensington, fosta resedinta a printesei Diana. Acestia vor locui in apartamentul 1A, informeaza eonline.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Apartamentul 1A este unul extrem de spatios, cu cinci camere de receptie, trei dormitoare principale, camere de dressing si bai, o camera de zi si o camera de noapte pentru bebelusul regal si mai multe camere pentru invitati.

Potrivit ziarelor internationale aceasta va fi o locuinta temporara deoarece Kate nu isi doreste sa stea pentru mult timp in Palatul Kensington, numit si Palatul Fantoma. Intreaga familie regala considera acest palat un loc ghinionist, insasi printesa Diana trecand prin momente extrem de dificile in perioada in care a locuit in palat.

Citește și:

Kate vrea sa rupa blestemul

Potrivit Dailymail, cel putin sapte princese au suferit de depresie din cauza zidurilor “bantuite” ale Palatului Kensington. Mai mult, se pare ca o regina a murit din cauza variolei la doar o saptamana de la mutarea intr-unul din apartamentele Palatului, in timp ce o alta a pierdut 17 copii. Doar cateva casatorii au supravietuit in spatele zidurilor de la Kensington.

In apartamentul 1A, cel renovat pentru ducele si ducesa de Cambridge, au existat numeroase certuri, scandaluri

In anii '60, in celebrul apartament se petrecea in fiecare seara: Printesa Margaret si sotul sau, fotograful Lord Snowdon, erau gazdele unora dintre cele mai luxoase si scumpe serate din Marea Britanie. Dupa despartirea cuplului, camerele, odata pline de fericire, au cunoscut durere, scandal, certuri, agonie si tragedie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.