Setari Cookie-uri

Video: Bianca, STRIPTEASE pentru Victor Slav in fata a milioane de oameni

Cel mai tare clip pe care nu trebuie sa il ratezi.

Bianca si Victor Slav – unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbizul romanesc. S-au casatorit cum mare tam tam, au avut o nunta ca in povesti si s-au imbogatit de pe urma relatiei lor: la petrecerea de dupa nunta, cei doi au strans peste 100.000 de euro doar de la invitati.

Dar cum a inceput totul? Printr-un dans extrem de HOT in noaptea revelionului 2013.

Bianca, Papusa Robotizata, cu miscari de pe vremea lui Andre, arata cam tot ce se poate intr-o emisiune televizata… Victor – un macho man, care nu stie decat sa ii rupa Biancai hainele si sa isi incordeze muschii (TOTI):Dragilor, pana si Irinel Columbeanu s-ar misca mai bine!

Citeste si: Bianca a disparut O ORA de la propria nunta! Afla aici motivul

Inca de atunci (chiar daca nu era nimic oficial), Catalin Maruta ii numea „cuplul anului 2013”.
Bianca a fost invitata la Catalin in emisiune pentru a vorbi despre inceputul relatiei lor. Se pare ca ea a fost cea careia i s-au aprins calcaiele si a facut tot posibilul pentru a il face pe Slav sa o observe:

Citește și:

"Cand am dansat cu el la Pro mi se aprinsesera calcaiele rau. Am fost intrebata daca nu vreau sa fac acest dans cu Catalin (n.r. Botezatu) si am refuzat. Am spus ca imi doresc sa dansez cu Victor Slav. I-am zis de atunci ca am fluturasi in stomac, dar el zicea ca paream nebuna si probabil nu m-a luat in serios.

Am stiut de cand l-am vazut ca e al meu. L-am cautat pe Google, i-am cerut si prietenia pe Facebook. Cand am inceput sa-l ignor atunci s-a intors roata. Asa l-am cucerit", a povestit Bianca la Pro Tv, informeaza Click.

Foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.