Setari Cookie-uri

Oana Zavoranu EXPLODEAZA! Mesajul postat in miez de noapte!

Oana Zavoranu, mai nervoasa ca niciodata.

Scandalul dintre Oana Zavoranu si Pepe continua. In timp ce cantaretul isi vede linistit de viata sa si nu face nicio declaratie referitoare la fosta sotie, iata ca Zavo mai are un pic si explodeaza.

Bruneta il uraste atat de mult pe cel alaturi de care a petrecut ani intregi si ar face orice pentru a il vedea la sapa de lemn. Oana a postat un mesaj dur la adresa fostului sot:

Oana Zavoranu isi schimba viata RADICAL

Lucruri furate :)))))???...care?alea care imi apartin?...si "artistuti" dubiosi ...da dubiosi rau,care pt a fii ascultati ce" bine canta ",trebuie sa mai vorbeasca putin de "fosta":))))..aristuti care copiaza dupa dictare si isi iau masini "fumate" de unii ?????:)))...adica fumate de mine pt cine intelege mai greu:))))...masini pe care care ne povestesc cum au dat sute de mii de euro:))))....sunt si multi prosti care chiar cred:)))).....

Citește și:

Doar ca artistutii astia dubiosi,nu pot sa isi plateasca taxele de timbru la presupusele procese unde sunt" victime":))...no shit:)))...ultimul model de Cayenne la doar 200 km costa 40 mii:)))...ghinion cand eu stiu cel mai bine cum isi fac unii mai inchisi la culoare reclama pe spatele meu:)))....ma amuz cand DOAR EU STIU CE FAC si cand DOAR EU STIU CU ADEVARAT CE FAC SI CATA MINCIUNA ASCUND CEI CARE AU CASTIGAT BANI LA TV INREGISTRANDU-MA SI ARATANDU-MI MESAJELE PERSONALE PE POST:))...deh,cand esti zero,te uiti pe gaura cheii la ce fac altii:)))......

IAR CEEA CE FAC EU ACUM ESTE ATAT DE BIG INCAT MI-E MILA DE EI.......imi place sa vad din umbra cat de MARUNTI,CORUPTI SI PLIN DE MINCIUNI SUNT....si extrem de curand voi savura momentul in care se vor impotmoli in propriile mizerii tesute ani la rand pt a ma infunda....dar ce crezi?...KISS MY ASS BITCH:)))......I'M STRONGER THEN EVER....real power has a secret baby,and i found it:))

Citește și:

Important: acest mesaj este copy-paste de pe pagina de Facebook a Oanei Zavoranu. Greselile gramaticale ii apartin in totalitate.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.