Setari Cookie-uri

Angelina Jolie, suma FABULOASA pentru a dezvalui secretele vietii sale!

Angelina Jolie se apuca de scris.

Angelina Jolie este pe punctul de a semna un contract record in valoare de 50 de milioane de dolari pentru a-si scrie memoriile, iar mai multe edituri americane "se lupta" deja pentru achizitionarea drepturilor de publicare a acestui volum autobiografic, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Potrivit presei americane, actrita in varsta de 38 de ani, care a suportat o dubla mastectomie in februarie, a generat un veritabil "razboi al licitatiilor" pentru achizitionarea drepturilor de publicare a autobiografiei ei, iar pretul pe care editurile ar fi dispuse sa il plateasca a ajuns deja la 50 milioane de dolari.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

O sursa dintr-o editura americana a declarat pentru publicatia Daily Star Sunday: "Oricare va fi editura care va obtine semnatura ei va sta pe o mina de aur".

Citește și:

"Cartea ei are garantata prima pozitie pe lista bestsellerurilor practic din orice tara din lume", a adaugat aceeasi sursa.

Un prieten al celebrei actrite americane a dezvaluit faptul ca Angelina este de parere ca "acesta este un moment potrivit" pentru a-si scrie autobiografia si ca nu doreste sa se razgandeasca in aceasta privinta.

"Si-a dorit dintotdeauna sa faca asta, iar acum crede ca este momentul potrivit. Nu a avut niciodata parte de atat de multa pace si de atat de multa implinire in viata ei", a spus aceeasi sursa.

"Exista niste demoni in trecutul ei, dar acum se afla intr-o zona in care se simte suficient de confortabil din punct de vedere mental si spiritual pentru a scrie despre ei cu onestitate si pentru a-i include in context. Niciun subiect - in afara acelora care ar putea sa afecteze viata privata a copiilor ei - nu va fi considerat un tabu", a adaugat sursa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.