Setari Cookie-uri

COSMARUL Antoniei! Adevarul despre tragedia vietii sale

Antonia, mai nefericita ca niciodata.

Antonia nu mai are liniste. Chiar daca a reusit sa divorteze de Vincenzo, se pare ca problemele in viata personala nu s-au terminat… ci din contra.

Antonia a pierdut custodia micutei. Vincenzo a acceptat sa semneze actele de divort cu o singura conditie – fiica lor sa fie crescuta de parintii lui, in Italia. Cei doi au divortat in mare secret, iar acum fiecare incearca sa isi construiasca propriul drum in viata.

Foto: Imaginea cu care Antonia a strans peste 30.000 de like-uri in cateva ore

Imediat ce a redevenit o femeie libera, Antonia a cerut ca Velea sa se desparta de sotia sa. Artista a pus piciorul in prag, cerandu-i iubitului sa incheie socotelile cu Ana.

foto interior si prima pagina: Facebook

Asa cum va spuneam in urma cu doar cateva zile, Alex Velea si Ana au divortat la notar, femeia cerand 50.000 de euro pentru o casa noua si a pune bazele propriei afaceri. Dar chiar daca au divortat – acestia continua sa locuiasca impreuna, informeaza Click.

Citește și:

"Alex Velea a crezut ca Antoniei ii va fi dificil sa iasa din propria casnicie, fiind la curent, probabil, cu zvonul cum ca barbatii din familia Castellano sunt foarte posesivi. Mai era si problema fetitei, pe care familia lui Vincenzo dorea sa o creasca in continuare.

Video: Antonia joaca rolul divei inselate in clipul Hurricane!

Cum-necum, Antonia a divortat fara scandal, e o femeie libera in acest moment. Imediat i-a cerut acelasi lucru lui Alex Velea, adica sa gaseasca o solutie pentru a divorta repede si in liniste. Chiar daca nu arata, Antonia sufera pentru faptul ca este pusa la zid, considerand ca n-are nicio vina ca s-a indragostit…" – a declarat o sursa pentru Ziarul Ring.

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.