Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu, in pragul dezastrului. Adevarul DUREROS despre relatia cu Victor Slav

Cand Anda Adam isi baga nasul, apar dezastrele.

Cancan arunca bomba: Bianca Dragusanu chiar a suferit un avort, insa motivul este unul incredibil: Se pare ca de vina pentru asta este nimeni alta decat Anda Adam, fosta iubita a lui Victor Slav.

Citeste si: Bianca si Victor, in pragul DIVORTULUI?! Detaliile care ii dau de gol

Invitati in redactia Cancan, Bianca si Victor au confirmat ca roscata a suferit un chiuretaj… insa pana acum nimeni nu stia de ce a vrut sa scape de copil. Motivul este unul dureros (pentru Bianca): Victor si Anda Adam tin legatura. Bianca a gasit pe telefonul sotului un mesaj trimis de Slav catre Anda, mesaj care a starnit furtuna:

foto interior si prima pagina: Facebook

Hai sa fugim in lume!” – ii cerea Victor fostei sale iubite.

Si asta nu e tot: Anda Adam marturiseste ca intre ea si Victor inca exista sentimente:

Bianca Dragusanu si-a DISTRUS rochia de mireasa!

Citește și:

Victor nu este obisnuit cu haosul si de cand e cu Bianca numai de asta are parte! S-a confesat la mine pentru ca a stat sase ani cu mine. In cine altcineva sa aiba incredere? E un om foarte misto. Daca-mi da telefon la 3 noaptea merg dupa el oriunde.” – a spus Anda Adam potrivit sursei mai sus citate.

Da! Victor mi-a dat pe WhatsApp: <<Ce faci, esti ok? Nu mai support presiunea. Imi vine sa plec in lume>>. Eu i-am raspuns ca si eu vreau acelasi lucru! Probabil, asta a gasit Bianca in telefonul lui!” - a mai spus cantareata!

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.