Setari Cookie-uri

Este oficial, a semnat! Bianca Dragusanu, schimbare RADICALA de planuri

Nimeni nu se astepta sa auda asta!

Spunea ca vrea sa nu mai primeasca atentie din partea presei si ca va renunta la viata publica... asta pentru putin timp! Se pare ca Bianca a semnat un contract important, care o va readuce pe sticla!

Bianca Slav va reveni in curand pe sticla si nu ca asistenta tv, asa cum a devenit cunoscuta, ci intr-o noua postura, respectiv cea de prezentatoare a unei emisiuni noi, care va debuta curand.

Revenirea roscatei in televiziune ii aduce un salariu fabulos: 16.000 euro pe luna. Emisiunea de divertisment pe care o va prezenta Bianca se va transmite pe Antena Star, primul canal celebrity news din Romania, care va emite in locul Antenei 2. Ea a inceput deja filmarile la show-ul pe care il va prezenta in curand.

Desi roscata nu s-a grabit sa confirme stirea ca va avea propriul show, Simona Gherghe a spus, zilele trecute, in direct pe post, ca Bianca va fi colega ei.

Citește și:

"A semnat cu Antena 2. O sa faca o emisiune acolo!", a spus Simona Gherghe in emisiunea ei. Bianca si-a facut debutul ca asistenta la emisiunea "Un show pacatos" a lui Dan Capatos. Presa a supranumit-o "blonda lui Bote", insa, cu timpul, s-a dedicat pasiunii sale pentru haine.

Mai multe detalii pe Click.ro

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.