Setari Cookie-uri

Se despart sau nu? Bianca Dragusanu, prima declaratie sincera

Bianca Dragusanu vorbeste despre problemele din cuplu.

S-au spus multe lucruri legate de casnicia dintre Bianca si Victor Slav. Gurile rele considera ca intre ei totul a fost aranjat, iar relatia lor este doar de marketing.

Bianca a fost surprinsa de echipa Cancan intr-un club din Capitala si a fost de acord sa ofere un scurt interviu. Intrebata daca divorteaza, roscata a incercat sa evite cat de cat subiectul, declarand:

Nu exista niciun cuplu si nicio relatie in care sa fie doar lapte si miere. Nu exista asa ceva! Exista zile mai bune, zile mai putin bune… ne mai si certam din cand in cand… asta e! Doar presa ajunge foarte departe. Eu, in viitorul apropiat, cred ca am sa ma fac si ziarista.” – a spus Bianca Dragusanu.

Eu am fost foarte rar geloasa, iar atunci nu am arat. Nici Victor nu arata ca este gelos, insa eu il cunosc, il simt. Iar atunci cand vad ca simte acest lucru, ma bucur enorm, pentru ca asta inseamna ca ma iubeste.” – a continuat aceasta.

Citește și:

Potrivit Romania TV, relatia dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav a fost premeditata, acestia semnand un contract de imagine, in care data nuntii si data divortului au fost stabilite. Cei doi urmeaza sa se desparta in ianuarie 2014.

Designerul Sonia Trifan, o prietena apropiata a Biancai, a declarat ca nu a crezut niciodata in relatia “de iubire” dintre Bianca Dragusanu si Victor:

Am lucrat o perioada cu Bianca. Am crezut foarte mult in relatia ei cu fotbalistul Cristea si mi se parea ca formau un cuplu potrivit. Erau indragostiti si am crezut ca se va casatori cu Cristea, nu cu Victor Slav. Nu am crezut nicio clipa in relatia Biancai cu Victor.

De fiecare data cand ma gandesc la Bianca, ma gandesc la sume bine conturate. Vinde bine, este un produs de imagine si de fiecare data consider ca ce a facut este pentru imagine si pentru bani in plus.” – a declarat Sonia Trifan.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.