Setari Cookie-uri

Foto: Bianca se pregateste sa devina mama?!

Imaginea care o da de gol!

Bianca incearca sa intre din nou in gratii fanilor. Vedeta a postat recent pe contul personal de Facebook o fotografie in care pupa un bebelus.

Tabloidele din Romania au vazut aceasta imagine ca un semn ca Bianca si Victor au planuri mari: oare roscata incearca sa ramana insarcinata?

Foto interior si prima pagina: Facebook

La sfarsitul lunii octombrie, Adrian Artene declara in premiera pentru La Maruta ca Bianca Dragusanu a suferit un chiuretaj.

"Nu este niciun dubiu asupra acestei informatii si a autenticitatii ei. Informatia este reala. A facut un avort sambata, in ziua de Sfantul Dumitru. Sarcina era de cinci saptamani, in evolutie. Intreruperea de sarcina a avut loc la cererea ei. Daca aceasta sarcina era dorita, exclude posibilitatea divortului. La momentul acesta, anul 2012, e greu sa ai o sarcina nedorita. Nu cred ca a decis singura. Sambata, Victor a insotit-o la clinica respectiva. Au fost acolo incepand cu ora 12 pana la ora 14", a spus Adrian Artene la Maruta.

Citește și:

Victor Slav a fost cel care a confirmat ca Bianca era insarcinata in trei saptamani, marturisind ca avortul a fost facut la recomandarea medicului, dupa operatia de la Budapesta. Se pare ca operatia suferita de Bianca a presupus o anestezie generala, iar sarcina era supusa unor riscuri. Prezentatorul tv a sustinut ca medicii au fost cei care le-au recomandat sa faca intrerupere de sarcina.

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.