Setari Cookie-uri

Cum sa te imbraci de sarbatori cu bani putini! Tinute 3 in 1!

Sfaturi de la fashion bloggerul Carmen Negoita.

comunicat de presa:

Fashion bloggerul Carmen Negoita propune pentru perioada sarbatorilor de iarna trei tinute de efect ce pot fi realizate cu buget redus. Mai exact, un oufit casual, de strada, unul pentru cina de Craciun si altul pentru petrecerea de Revelion.

Pasionata a tot ce inseamna trenduri vestimentare, Carmen Negoita recunoaste ca nu este o impatimita a brandurilor scumpe si ca prefera sa construiasca outfituri din piese vestimentare accesibile, secretul unei tinute reusite constand, dupa cum spune ea, in accesorizare.

Astfel, pentru cel mai recent post publicat pe blogul sau, www.carmennegoita.com, fashionista recomanda trei tinute pentru perioada sarbatorilor de iarna, realizate din piese vestimentare si accesorii cu preturi accesibile, construite in jurul aceleiasi rochii.

Tinuta casual de vacanta: rochie (229 lei), geaca de piele (699 lei), bocanci (379 lei), ochelari (19,88 lei), geanta (149 lei).

Cum sa te imbraci de sarbatori cu bani putini! Tinute 3 in 1!

Tinuta pentru cina de Craciun: rochie (229 lei), pantofi (359 lei), clutch (219 lei), inel (19 lei)

Cum sa te imbraci de sarbatori cu bani putini! Tinute 3 in 1!

Tinuta pentru petrecerea de Revelion: rochie (229 lei), sandale (329 lei), clutch (279 lei), inel (20 euro).

Cum sa te imbraci de sarbatori cu bani putini! Tinute 3 in 1!

“E bine sa nu achizitionam articole sub impulsul momentului. Indicat ar fi sa cumparam, spre exemplu, articole versatile. În acest sens va demostrez în imaginile de mai jos cum puteti realiza 3 tinute diferite folosind aceeasi rochie, respectiv o tinuta casual de vacanta, una pentru Craciun si un outfit pentru petrecrea de Revelion. Pretul fiecarui outfit se încadreaza în jurul a 800 de lei”, declara Carmen Negoita.

Carmen Negoita este unul din cei mai cunoscuti bloggeri de fashion din Romania, realizand saptamanal pictoriale de moda pentru www.carmennegoita.com. In plus, avand la baza cursuri de stil, Carmen are grija sa puncteze aparitii vestimentare impecabile la evenimentele la care este invitata.

Pasionatele de moda o pot urmari pe blogul personal, www.carmennegoita.com, in pictoriale tematice si pot afla cu aceasta ocazie atat secrete de stil cat si recomandari stilistice de sezon.

Citește și:

foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.