Setari Cookie-uri

Nimeni nu se astepta la asta: Decizia cu care Victoria Beckham si-a uimit fanii

David Beckham este mandru de ea.

Victoria Beckham isi va testa in curand abilitatile actoricesti, intrucat vedeta britanica a primit un rol in serialul de televiziune "Girls" produs de postul HBO, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Astfel, fosta membra a grupului pop Spice Girls va debuta pe micul ecran in acest serial american in care va interpreta un rol cameo (un rol mic, in calitate de invitat special, n.r.).

Proiectul a luat forma dupa ce vedeta britanica a declarat intr-un interviu recent ca i-ar placea foarte mult sa joace in serialul "Girls".

Lena Dunham, creatoarea serialului, spune ca a fost uluita de dezvaluirea facuta de Victoria Beckham si ca a inceput deja sa creeze un rol cameo pentru aceasta.

"M-a socat. Mi-am zis insa: «Ei bine, va trebui sa facem asta». Mi-ar placea sa o vedem in serialul nostru pe Victoria, imbracata la patru ace, poate in rolul unui consilier pentru adulti. O ador, este foarte sic si draguta", a spus Lena Dunham pentru tabloidul britanic The Sun.

Citește și:

Victoria Beckham, membra a fostului grup Spice Girls, "reconvertita" in creatoare de moda, prin propria marca, a fost premiata la editia din 2011 a galei British Fashion Awards la categoria "designerul anului". Victoria s-a casatorit cu fostul fotbalist englez David Beckham in anul 1999. Cei doi au patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David si Harper Seven.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.