Setari Cookie-uri

Video: Jennifer Lopez NASTE in direct la tv! Clipul care face inconjurul lumii

Trebuie sa vezi asta.

Jennifer Lopez a uimit in emisiune la Ellen DeGeneres. Cantareata a fost nevoita sa joace cu prezentatoarea un stil de mim mai avansat, iar unul dintre cele mai ciudate lucruri de mimat a fost nasterea (giving birth).

Imediat ce a vazut pe tableta ce are de mimat, J Lo s-a pus pe treaba. Acompaniata de colegii sai de la show-ul American Idol, Keith Urban and Harry Connick Jr, Jenny from the block s-a descurcat de minune, Ellen reusind sa isi dea seama din primele secunde!

Jennifer Lopez a declarat recent ca relatia dintre ea si dansatorul Casper Smart este foarte frumoasa, insa nu este hotarata in ceea ce priveste casatoria. Artista, in varsta de 44 de ani a marturisit:

"Nu stiu. Vom vedea. Nu stiu!".

Vedeta s-a grabit apoi sa adauge: "Intotdeauna am crezut in acea intuitie (cand stii ca trebuie sa te casatoresti). Si acum cred, dar este mult mai dificil. Eu am mai avut o casnicie destul de grea, cu numeroase provocari. In acelasi timp, continui sa cred in dragoste si vreau sa am pe cineva alaturi intreaga viata." - a declarat Jennifer Lopez, informeaza Dailymail.

Citește și:

Jennifer Lopez si Casper Smart (26 de ani) formeaza un cuplu din noiembrie 2011.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.