Setari Cookie-uri

Foto: Bianca Dragusanu, schimbare de look! Ii sta mai bine ca niciodata

Bianca Dragusanu are un nou look.

Bianca Dragusanu a hotarat ca este timpul sa isi schimbe din nou look-ul. Doamna Slav a mers in vizita la salonul Geta Voinea, unde a primit consiliere - vedeta a optat de data aceasta pentru un look mai natural.

Bianca a vrut sa aiba doua nuante in par, asa ca a ales si cateva suvite blonde. Se pare ca si extensiile au fost tunse pentru un look cat mai natural.

Va place cum ii sta?

foto interior si prima pagina: Facebook

"Suvite blonde:))Multumesc echipei Geta Voinea UpGround si Sarei Nezami pt aceasta schimbare a nuantei!" - este mesajul care insoteste imaginea.

Telenovela Bianca-Slav a ajuns la ultimele episoade ale acestui sezon (vor mai fi si alte sezoane, fiti siguri de asta). Asa cum era de asteptat, finalul este unul fericit!

Victor Slav NU vrea sa divorteze de Bianca Dragusanu. Prezentatorul tv este hotarat sa mai acorde o sansa casniciei sale. Prezentatorul tv a iertat-o deja pe Bianca, iar cei doi au hotarat sa mai dea o sansa relatiei lor.

Citește și:

Mai multi prieteni apropiati ai lui Victor Slav, barbatul isi iubeste sotia extrem de mult si este dispus sa treaca peste infidelitatea sa… cu conditia ca Bianca sa nu se mai vada niciodata cu Adrian Cristea.

Pe 7 ianuarie Victor Slav anunta la Maruta in emisiune ca divorteaza de Bianca:

"Daca stiu ca a plecat cu Cristea la Paris? Eu stiu atat: Sotia mea a plecat de acasa de joi seara. Eu atat stiu! Joi seara nu a mai fost acasa, mi-a dat cumva de inteles ca o sa plece cu niste prietene. Am sunat-o, nu mi-a raspuns, am vorbit pe internet, am sunat-o, nu mi-a raspuns. Cand am intrebat-o ce faci, nu mi-a raspuns si mi-am dat seama ca este cu cineva.

Nu este un capat de tara, nu suntem primii care au zis ca pot si de fapt nu pot. De astazi, Bianca devine viitoarea mea fosta sotie. Nu conteaza unde a plecat, cu cine. Atata timp cat sotul tau nu stie de tine timp de 4 zile, nu este ok. Eu sunt un om demn, nu am vorbit niciodata urat despre foatelel mele relatii, fostele mele iubite. Da, divortez!" - a declarat Victor Slav

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.