Setari Cookie-uri

Foto: Dupa o pauza de cateva luni, Monica a rupt tacerea! Mesajul SURPRIZA postat pe pagina de Facebook

Monica Gabor, mesaj postat in miez de noapte.

Are tot ce isi doreste si este tratata precum o printesa. Monica Gabor si-a gasit sufletul pereche - un chinez miliardar, care o ajuta sa devina star international. Chiar si asa, se pare ca Moni nu este complet fericita deoarece cea mai importanta persoana din viata ei nu ii este alaturi - este vorba despre fiica sa, Irina.

Monica a postat doua fotografii pe contul personal de Facebook. Imaginile sunt realizate in Las Vegas si sunt insotite de urmatorul mesaj:

"Las Vegas is always good but never perfect because my love , Irina, is not with me...I miss you so much my dearest. Mommy loves you so much!" - Las Vegas este intotdeauna frumos, insa niciodata perfect deoarece dragostea mea, Irina, nu este alaturi de mine... imi lipsesti enorm, draga mea. Mami te iubeste extrem de mult. - spune Monica.

Un simplu mesaj postat pe Facebook nu te transforma intr-o mama perfecta. Monica este atat de ocupata incat nici la aniversarea fiicei sale nu a putut ajunge. Micuta a implinit de curand 7 anisori si si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de tatal sau, Irinel Columbeanu.

Citește și:

"Monica nu a venit la ziua Irinucai pentru ca, din cate stiu, este foarte ocupata cu afacerile ei din America. Daca in viitorul apropiat va prinde o portita libera, va lua avionul si va veni la Irina. Nu vine ca nu vrea, ci pentru ca nu poate. Are mai multe proiecte in desfasurare, foarte importante!" - a declarat Madalina Apostol, cea mai buna prietena a Monicai, informeaza Click.

Se pare ca Monica este atat de ocupata incat nu isi poate lua nici macar doua zile libere pentru a isi sarbatori fiica. Vedeta a facut un obicei din a nu mai fi prezenta la aniversarea Irinei. Ultima zi de nastere petrecuta impreuna a fost cand fetita a implinit patru ani - iar cele doua erau stabilite in America.

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.