Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata corpul Mihaelei Radulescu, fara Photoshop? Vei avea un soc!

Mihaela Radulescu, fara nicio modificare!

Gurile rele spun ca fiecare poza realizata pentru reviste este modificata. GRESIT! Mihaela Radulescu chiar arata perfect. Vedeta are grija intotdeauna de corpul sau: sportul, combinat cu o alimentatie sanatoasa, poate face minuni.

Iubita lui Dani Otil a postat recent pe contul sau de Facebook rutina de dimineata: EXERCITII FIZICE, urmate de un mic dejun sanatos.

In imagini, Mihaela face genuflexiuni - aceasta isi mentine echilibrul cu ajutorul unui perete, iar in ambele maini tine greutati. Stiu, dificil... dar merita! Dupa exercitii, urmeaza cateva minute de relaxare a muschilor si un iaurt cu cerele (sau sucuri naturale). Abia apoi incepe ziua pentru ea!

Si pentru ca are ce sa arate, vedeta poarta o pereche de pantaloni scurti din jeans alb, asortati cu un maiou scurt, cu vedere la abdomenul din "piatra".

"Starea mea de bine are legatura SI cu sportul, in fiecare dimineata. La perete, pe terasa, cu gantere sau fara, dar cu vointa si consecventa. Completez ideea cu un iaurt cu cereale, dar si cu sucuri naturale din legume si fructe. Si dupa aia vin si zambetele, pentru oricine-mi iese-n cale !:)))" - scrie MIhaela Radulescu.

Citește și:

Si pentru ca alimentatia este extrem de importanta, Mihaela vine in ajutorul tuturor femeilor care vor sa arate incredibil cu o cura de detoxifiere:

"Nu-mi plac dietele si nu cred in infometare, dar am descoperit ca-mi face tare bine cate o cura de detoxifiere, pe care incerc sa o tin cate o saptamana pe luna, cam asa:

- suc de legume in fiecare dimineata (castravete, ginger, telina siincerc sa-l fac mai placut, adaugand si un mar)
- inlocuiesc cafeaua cu ceai verde, la care adaug putin ginger si multa lamaie.
- imi fac un masaj cu sare de Himalaya (aia grunjoasa) la picioare, incepand de la talpi si pana la solduri - stimuleaza circulatia si sistemul limfatic si ca bonus, lasa pielea foarte fina.
- mananc de 3 ori pe zi, la ore fixe, fara rontaieli intre mese. De sete, beau apa si iaurt lichid, dar numai intre mese, nu in timpul lor.
- nu mananc decat un singur fel de mancare (bine, asta fac in general, pentru ca 2 feluri devin o capcana:))
- cu cel putin 3 ore inainte de somn opresc orice pofta de mancare si "ma satur" doar cu ceaiuri fara teina sau apa.
- adaug proteine la fiecare masa, ca sa-mi mentin nivelul energetic si sa-mi tin in ordine zaharul din sange.
- pentru ca iarna pierdem energie ca sa ne mentinem caldura in organism, e bine sa alegem doar mese calde, nu reci, cu exceptia salatelor, dar care nu trebuie sa stie ce-i ala sos.

Citește și:

La toata treaba asta, adaug portia zilnica de sport si miscare. Cand reusesc sa mai fac si cate o fapta buna si sa am si ...voie buna, simt ca traiesc exact asa cum imi doresc.

Incercati, n-aveti de pierdut decat..niste kilograme si ceva din simpatia celor din casa:)), care vor fi usor derutati de noua schimbare.... Vor sfarsi prin a va intelege, mai ales cand vor vedea ca radiati si aveti si mai multa energie pentru ei....

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.