Setari Cookie-uri

Bianca a dat de belea! Vedeta are probleme grave

Bianca Dragusanu, pusa la perete.

S-a casatorit in trustul din Pache Protopopescu si urma sa divorteze tot la tv, dar la televiziunea concurenta, din Baneasa. Bianca Dragusanu a dat cu piciorul unei sume fabuloase, pentru ca nu a acceptat sa apara intr-un serial pe tema escapadei de la Paris cu Adrian Cristea.

Bianca Dragusanu si oficialii televiziunii din Baneasa sunt in razboi. Desi roscata urma sa prezinte emisiunea "Academia Biancai" la Antena Stars, ba chiar a filmat clipul de promovare, show-ul a fost suspendat din grila de programe, fara ca ea sa primeasca prea multe explicatii.

foto interior si prima pagina: Facebook

Au batut palma pentru suma de 16.000 de euro lunar, dar din noiembrie si pana in prezent, roscatei nu i-a intrat nici un ban in buzunar.

Dupa ce a vazut ca proiectul tv care a iscat atata valva si i-a contrariat pana si pe membrii CNA nu se materializeaza, Bianca Dragusanu a decis sa rezilieze contractul cu Antena Stars.

Citește și:

Roscata a trimis postului din Baneasa o notificare in acest sens. In loc sa-si incheie socotelile cu ea, oficialii au venit cu o propunere soc.

"Bianca a fost chemata la negocieri si i s-a oferit suma de 50.000 de euro pentru a aparea, timp de doua luni, in 20 de episoade pe tema divortului. Abia dupa terminarea scandalului, Bianca urma sa fie promovata cu propria emisiune tv, ba urma chiar sa modereze inca una alaturi de Catalin Botezatu. Ea nu a acceptat acest lucru, pentru ca a spus ca nu ar face fata psihic sa vorbeasca de trei ori pe zi despre acest subiect", au declarat surse din Antena pentru Click!

Cum nu s-au inteles, Bianca a aparut la celelalte posturi concurente sa-si toarne cenusa in cap, iar oficialii Antena Stars au sarit ca arsi, invocand un contract de exclusivitate pe care roscata il are cu ei, dar si penalizari de zeci de mii de euro.

Citește și:

Mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.