Setari Cookie-uri

Monica Gabor, in pragul depresiei! Mesajul ingrijorator postat pe pagina de Facebook

Monica Gabor este mai trista ca niciodata.

Monica Gabor recunoaste ca nu este multumita de viata pe care o are. Vedeta a postat recent pe contul personal de Facebook un mesaj, in care marturiseste ca este trista si ca nu isi poate gasi echilibrul interior.

Fosta doamna Columbeanu cere ajutorul fanilor si prietenilor sai virtuali, asteptand sfaturi despre cum sa iti gasesti pacea si echilibrul interior:

"Sunt trista...Dar e normal sa fim si tristi, nu? Cine poate sa fie fericit in fiecare zi? Nu eu...acesta e un lucru sigur. E greu sa te uiti mereu la partea plina a paharului, sa fii fericit pentru ce ai si sa nu fii nemultumit pentru ce nu ai. E practic deasupra puterilor noastre. Cati dintre noi nu incercam in fiecare zi sa evoluam spiritual, sa practicam compasiunea, iertarea si acceptarea? Dar sa si reusim sa punem aceste lucruri in practica can be very challenging (nu suna la fel in romana: "provocator").

Citește și:


Se pare ca am nevoie sa evoluez mai mult spiritual, sper ca aceasta este calea catre pace...Este singurul lucru pe care mi-l doresc: PACE


Cine a reusit sa isi gaseasca un echilibru interior constant? Va rog sa imi spuneti si mie cum. Apreciez fiecare raspuns. Aveti grija de voi.
" - este mesajul postat de Monica Gabor.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.