Setari Cookie-uri

Este oficial: Bianca si Victor s-au impacat! Afla ce planuri au pentru viitor

Bianca si Victor Slav sunt din nou impreuna.

Au divortat recent, insa sunt mai indragostiti ca niciodata. Bianca Dragusanu si Victor Slav au hotarat sa mai dea o sansa relatiei lor.

Potrivit Wowbiz, cei doi sunt mai indragostiti ca niciodata si de data aceasta sunt dispusi sa faca orice pentru ca relatia lor sa dureze si sa treaca peste toate obstacolele.

"Bianca si Victor se iubesc la nebunie si ar fi fost pacat ca o greseala sa ii separe definitiv. Amandoi au decis sa reia povestea de dragoste de la zero si sa mai incerce inca o data. Primele semne ca lucrurile s-ar fi reglementat intre ei au fost in urma cu doua luni.

Atunci, au plans unul pe umarul celuilalt si s-au impacat. Ba mai mult, au incercat si sa plece intr-o vacanta exotica, dar Victor nu a mai putut sa isi ia concediu de la PRO TV si au ratat sansa de a fi numai ei impreuna departe de ochii si gura lumii. Culmea e ca totusi au divortat, desi noi, prietenii, nu am fi crezut ca o sa mai ajunga la notar" - a declarat o prietena apropiata a Biancai, informeaza sursa mai sus citata.

Citește și:

Dupa divort, Bianca si Victor au devenit mai apropiati ca niciodata. Se pare ca cei doi sunt hotarati sa treaca peste toate problemele avute in ultima perioada si sa isi mai dea o sansa:

"Bianca si Victor sunt impreuna pe bune, dar nu mai vor sa iasa in fata cu relatia de iubire. De data aceasta incearca sa fie cat mai discreti si sa nu mai lase pe nimeni sa se bage intre ei. Nu s-au mutat inca impreuna, dar nici nu mai e mult pana acolo. In schimb, se intalnesc zilnic, iau masa, se ajuta, se sfatuiesc, vorbesc mult la telefon si ce e foarte important, se ocupa amandoi de afacerile familiei. Isi fac planuri si pentru Paste, ca un adevarat cuplu. Insa, repet, acum, ei nu mai doresc sa iasa in presa cu relatia lor, vor sa isi traiasca iubirea in liniste, ca orice pereche normala. Si e firesc daca ne gandim la ce rau le-a facut expunerea anterioara." - au povestit surse din anturajul cuplului.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.