Setari Cookie-uri

Este nebuna?! Ce face Bianca Dragusanu cand crede ca nimeni nu o vede?

Bianca Dragusanu intrece orice limita.

Recent Bianca Dragusanu a fost invitata intr-o emisiune tv, unde a fost laudata pentru silueta ei de fotomodel. Si culmea, pe langa faptul ca este schelet miscator, fosta sotie a lui Slav a declarat ca nu este multumita de felul in care arata si ca trebuie sa mai slabeasca inca trei kilograme!

Pe bune??? Ea se uita in oglinda?

Maria Secrieriu, o fosta concurenta la emisiunea Master Chef, a declarat ca este satula de Bianca Dragusanu si de curele ei de slabire. In plus, femeia spune ca Bianca este un exemplu negativ pentru toate tinerele care vor sa slabeasca:

"Muti canalul si dai de Bianca! Bianca a mancat intr-o locatie in care eu am lucrat si a stat 45 de minute la WC, dupa ceas. Spune-mi tu mie, ce a facut 45 de minute la baie? A BORAT, iti spun eu! Cum sa o chemi sa spuna ca a mancat niste legume si un mar si ca e ok?

Pai, de asta sunt pline spitalele de fete anorexice care au impresia ca pot sa arate ca ea! Ce dracu' promovam, frate? La orele astea sunt copii care se uita la televizor! Tocmai la ora aia critica la care copilul vine de la scoala si se uita la televizor! Mi se pare o mizerie!" - a declarat Maria Secrieriu, informeaza Ring.

Citește și:

Bianca a declarat ca ea nu se infometeaza, ci doar mananca mai putin:

Am slabit doua kilograme in doua saptamani si mai vreau sa dau jos trei kilograme. Am 62 de centrimetri in talie si vreau sa ajung la 60. Pot sa-mi cuprind mijlocul cu doua maini. Eu chiar mananc, nu ma infometez. Am facut asta, cand eram un copil sarac. Atunci am slabit 30 de kilograme cu doar cateva bucatele de mar.

Astazi, fiind miercuri si pentru ca tin post, am mancat bruschete si un mar la micul dejun, la pranz, o supa crema de rosii, iar la masa de seara, o banana si jumatate de mar, pe care nu am apucat sa-l termnin si am baut doua sucuri naturale de mar. Dorm, am un ficat sanatos, nu am o viata dezechilibrata. Mananc ca sa traiesc, nu traiesc ca sa mananc. Eu consum doar peste, fructe de mare si lactate. Ma simt vinovata daca duminica mananc o prajitura. O iau acasa pe jos, ca sa fiu sigura ca nu s-a pus un gram.” - a spus Bianca in emisiune, potrivit sursei mai sus citate.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.