Setari Cookie-uri

Nu ghicesti cine este noua Fata Bond!

Una dintre cele mai sexy actrite se pregateste sa joace rolul vietii sale.

Al 24-lea film din franciza "James Bond", regizat de Sam Mendes, care va fi lansat pe marile ecrane pe 23 octombrie 2015, o va avea in distributie pe actrita spaniola Penelope Cruz, potrivit presei internationale, care citeaza un anunt dat publicitatii, luni, de reprezentantii studiourilor Sony, informeaza Mediafax.

Producatorii au confirmat ca noul film, al carui titlu nu a fost deocamdata ales, va fi regizat tot de Sam Mendes, cineastul care a asigurat regia celui mai recent lungmetraj din serie, "007: Coordonata Skyfall", lansat in 2012, potrivit lefigaro.fr.

Distributia peliculei este pe cale sa se contureze in aceste zile. In afara de Daniel Craig, despre care se stia deja ca va interpreta din nou rolul agentului 007, actrita Penelope Cruz a fost confirmata in calitate de Bond Girl. In urma cu doi ani, sotul ei, Javier Bardem, a jucat unul dintre rolurile principale din "007: Coordonata Skyfall", interpretandu-l pe Raoul Silva, un fost spion devenit un geniu al crimei, hotarat sa se razbune pe personajul "M". Ralph Fiennes si Naomie Harris fac si ei parte din distributia noului film.

Citește și:

Potrivit tabloidului Daily Mail, care citeaza publicatia franceza Premiere, numele actritei spaniole, care va implini varsta de 40 de ani pe 28 aprilie, apare intr-un comunicat de presa al studiourilor Sony Pictures.

"Sony a dat publicitatii programul sau de lansari viitoare. O mare surpriza se afla pe pagina a doua: alaturi de Daniel Craig, Ralph Fiennes si Naomie Harris apare numele actritei Penelope Cruz in distributia filmului «Bond 24» de Sam Mendes", afirma jurnalistii francezi.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.