Setari Cookie-uri

Nicoleta Luciu "DIVORTEAZA"! Marturisiri incredibile ale vedetei

Nicoleta Luciu vorbeste deschis despre divortul de Zsolt.

Nicoleta Luciu a hotarat ca este timpul sa vorbeasca despre relatia pe care o are cu Zsolt Csergo. Constienta de faptul ca nu a mai aparut cu nimic in lumea showbiz, aceasta incearca sa revina cu o declaratie bomba (poate asa ne indraptam atentia asupra ei): casnicia cu Zsolt este pe durata determinata.

"L-am luat de barbat pentru 50 de ani. Abia dupa aceasta perioada ma gandesc daca il mai vreau sau nu. Recunosc ca am discutat pe tema asta in ultimii doi ani de cand ne-am casatorit. Am stat sa analizam la rece daca merita sa vorbim, dar sa mai punem in practica.” - a declarat Nicoleta Luciu la Star Matinal, informeaza Click.

Fostul manechin a vorbit si despre evolutia relatiei sale Zsolt in momentul in care a aflat ca acesta a inselat-o. Nicoleta si-a ascultat inima si a facut tot posibilul sa isi salveze casnicia:

"Am pus in balanta si ne-am gandit ca nu are rost sa dam curs. Avem o familie frumoasa si lucrul asta nu poate decat sa ne ajute sa mergem mai departe. Toata lumea s-a impacientat cand au auzit zvonurile recente ca divortam.

Citește și:

L-au sunat prietenii pe Zsolt sa-l intrebe daca au venit degeaba la nunta. El a inceput sa urle si le-a spus ca nu ne despartim", a adaugat vedeta.

foto interior si prima pagina Facebook

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.