Setari Cookie-uri

Cea mai frumoasa surpriza: Ashton Kutcher si Mila Kunis au aflat sexul copilului

Cel mai frumos cadou de Pasti.

Actorii americani Mila Kunis si Ashton Kutcher vor deveni in acest an parintii unei fetite, au declarat pentru tabloidul Us Weekly mai multe surse din anturajul cuplului, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Bebelusul va fi primul copil atat pentru Mila Kunis, in varsta de 30 de ani, cat si pentru Ashton Kutcher, in varsta de 36 de ani, afirma presa internationala, chiar daca sarcina actritei Mila Kunis nu a fost deocamdata confirmata in mod oficial de niciunul dintre cei doi actori.

Potrivit tabloidului Us Weekly, Ashton Kutcher a inceput deja sa organizeze "sesiuni de joaca" pentru fiica sa inca nenascuta cu Fiana, fetita in varsta de doi ani a actorului Danny Masterson, colegul sau din distributia serialului "Anii '70/ That '70s Show".

Un alt prieten al cuplului a declarat: "Mila adora pur si simplu sa fie insarcinata".

Citește și:

Actrita de origine ucraineana participa la cursuri parentale de yoga in Hollywood, care combina diverse exercitii de yoga considerate sigure pentru viitoarele mame cu exercitii de dans si sedinte de meditatie.

Mila Kunis a fost vazuta cel mai recent in public la gala MTV Movie Awards, unde, potrivit unor surse, isi plasa destul de des mainile peste abdomen, intr-un gest protector. La acea gala, actrita s-a impus la categoria "cel mai bun personaj negativ" cu rolul interpretat in filmul "Grozavul si puternicul Oz".

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.