Setari Cookie-uri

Foto: Moni, ea ti-a luat locul de mama! Irinuca s-a atasat enorm de "noua mamica"!

Irinuca a inlocuit-o pe Monica Gabor cu o alta mama.

Irinuca si Irinel Columbeanu au o femeie in viata lor - micuta are o mama, iar Iri o iubita. Desi continua sa spuna ca nu sunt impreuna, Irinel si blonda misterioasa (Elena Constantin, 32 de ani) se comporta ca o adevarata familiei.

Cei trei (Iri, Irina si Elena) au petrecut Pastele impreuna. Acestia au mers la un restaurant situat pe malul lacului Snagov, unde s-au intalnit cu mai multi prieteni. In timp ce omul de afaceri a preferat sa stea la masa si sa se bucure de compania celor prezenti, Elena si Irina s-au plimbat in jurul restaurantului, au facut poze, au ras non stop si s-au tinut de mana, informeaza ziarul Click.

In timp ce Monica este ocupata cu iubitul sau in New York, Irina creste si are nevoie de o mama pentru a o ajuta in viata. Moni a ratat toate evenimentele importante din viata fiicei sale: aniversari (doi ani la rand), sarbatori si evenimente la gradinita.

Citește și:

Elena Constantin locuieste la Brasov si detine un salon de infrumusetare, cu noua angajati. Relatia dintre blonda si Irinel Columbeanu evolueaza cu pasi repezi. Chiar daca incearca sa stea departe de ochii presei, reporterii Cancan au descoperit ca cei doi s-au mutat deja impreuna.

"Irinel este un barbat extrem de amuzant, prietenii rad mereu la glumele lui. Are un simt al umorului foarte bine dezvoltat. O calitate care ma atrage la un barbat” - a declarat recent Elena Constantin pentru sursa mai sus citata.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.