Setari Cookie-uri

Galerie foto: Vedete din Romania care seamana ca doua picaturi de apa

Vedete romanesti care seamana izbitor de mult.

Nu sunt rude (nici nu se cunosteau pana sa devina celebre), insa seamana ca doua picaturi de apa. Si culmea, sunt vedete, cunoscute in showbizul romanesc. Cu siguranta le-ai vazut la televizor, insa nu ai reusit sa iti dai seama ca sunt dubluri!

1. Laura Cosoi si Delia Matache

In urma cu cateva luni, Laura Cosoi a postat aceasta fotografie pe pagina sa de Facebook. In imagine, actrita apare alaturi de "sora sa geamana", Delia Matache. "Reuniune de familiei" - este descrierea care insoteste poza - pana si Laura este impresionata de cat de bine seamana cu Delia.

foto: Facebook

2. Andreea Marin si Lavinia Parva

Seamana sau nu? Stefan Banica Jr stie cel mai bine. Cantaretul a renuntat la casnicia cu Andreea Marin pentru o sosie mai tanara a fostei sale sotii. Lavinia Parva este dublura mai sexy a fostei zane a Surprizelor, nu credeti?

Citește și:

foto: Facebook

3. Bianca Dragusanu si Anda Adam

Nu sunt ele cele mai bune prietene, insa se pare ca au acelasi medic estetician: buze uriase, silicoane umflate, par de papusa, machiaj puternic. Anda Adam si Bianca Dragusanu pareau a fi doua papusi Barbie, care imparteau un singur Ken.

foto: Facebook

4. Ruby si Andra Maruta

Nu s-au intalnit niciodata, insa sunt aproape identice. Ce-i drept, Ruby este mai sexy si mai provocatoare, insa nici Andra nu se lasa mai prejos. In ultimele aparitii tv, sotia lui Maruta a uimit cu aparitii extrem de incitante.

foto: Facebook

5. Iulia Vantur si Lora

Iulia Vantur este prezentatoare tv (a prezentat Dansez pentru tine alaturi de Stefan Banica Jr), iar acum cocheteaza cu muzica si actoria. Lora este cantareata, insa mai nou jurizeaza alaturi de alti artisti show-ul Next Star.

foto: Facebook

6. Adina (Heaven) si Ilinca Vandici

Citește și:

Inainte de a fi satena, Ilinca Vandici era blonda... si semana izbitor de bine cu Adina Postelnicu, cantareata de la trupa Heaven.

foto: Facebook

foto2: Mediafaxfoto, fotograf Liviu Adascalitei

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.