Setari Cookie-uri

Detalii picante de la nunta lui Kim Kardashian cu Kanye West

Este oficial: Kim Kardashian si Kanye West sunt sot si sotie.

Vedeta de televiziune Kim Kardashian si rapperul Kanye West, care s-au logodit in octombrie 2013, s-au casatorit sambata, la Florenta, intr-o fortareata din secolul al XVI-lea, potrivit Reuters, informeaza Mediafax.

Vineri, cu o zi inainte de eveniment, cuplul a organizat pentru cei aproximativ 200 de invitati un pranz care a avut loc la Chateau de Wildeville, resedinta designerului italian Valentino, dupa care a urmat o petrecere extravaganta la Palatul Versailles, unde oaspetii au fost intampinati de artisti imbracati in muschetari.

Ulterior, cuplul Kardashian - West si invitatii sai s-au deplasat cu un avion privat la Florenta, unde cele doua vedete s-au casatorit in fortareata Forte di Belvedere, inchiriata cu suma de 300.000 de euro pentru o noapte.

Forte di Belvedere a fost construita in 1590, pentru marele duce Ferdinando di Medici, in scopuri de aparare si ca semn al puterii si bogatiei celebrei familii. Pana in secolul al XX-lea, fortareata a servit ca sediu al trupelor de garnizoana, apoi a gazduit expozitii si evenimente.

Citește și:

Autoritatile locale au confirmat ca evenimentul a fost oficiat de un pastor protestant.

Lista invitatilor a fost tinuta in mare secret, insa, potrivit unor informatii din presa, la ceremonia de nunta ar fi fost invitati atat vedete din lumea muzicii, precum Jay-Z si Beyonce, cat si personalitati din lumea modei, cum ar fi Riccardo Tisci, designerul casei de moda Givenchy, Karl Lagerfeld si editorul-sef al editiei americane a publicatiei Vogue, Anna Wintour.

Insa, potrivit presei mondene, Jay-Z si Beyonce au decis in cele din urma sa nu participe la eveniment. Beyonce a publicat, de altfel, o fotografie pe platforma Instagram, alaturi de urari de fericire si viata lunga pentru cuplul Kardashian-West.

De asemenea, Anna Wintour a absentat de la eveniment motivand o obligatie de familie.

O sursa a declarat pentru Star Magazine ca "Robin Thicke, Jared Leto, Jonah Hill, Anna Wintour, Oprah Winfrey, Will si Jada Pinkett Smith, Prince, Karl Lagerfeld, Barack si Michelle Obama si Beyonce si Jay Z au spus toti ca nu vor veni".

Citește și:

La nunta, Kim Kardashian a purtat o rochie haute couture semnata de Riccardo Tisci, designerul care a creat si costumul mirelui. Totodata, North, fiica celor doi, a purtat o rochie de lux Givenchy by Tisci.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.