Setari Cookie-uri

Foto: Andreea Marin a slabit 25 de kilograme. Arata SENZATIONAL!

Andreea Marin, mai frumoasa ca niciodata.

In urma cu cateva luni Andreea Marin a decis ca este timpul sa isi schimbe radical stilul de viata. Vedeta a mers in Turcia pentru un tratament de detoxifiere si exercitii spirituale.

S-a intors din mini-vacanta cu foarte multa energie si pofta de viata.

Dupa luni intregi de mancare sanatoasa si stil de viata sanatos, Andreea arata senzational. Vedeta a slabit 25 de kilograme si acum se lauda cu o silueta de vis.

Nu i-a fost usor, insa a avut foarte multa rabdare si a stiut sa astepte schimbarile.

Dupa cura de detoxifiere, Andreea a continuat cu un regim de mentinere. Ea isi incepe dimineata cu un suc de grau incoltit, o bautura bogata in aminoacizi si enzime si care are efect anti-imbatranire.

Masa de pranz sau cina constau in alimente cat mai sanatoase, foarte putin preparate: salate cat mai multe, mancare raw sau vegan - pentru a nu isi pierde nutrientii.

Citește și:

In ceea ce priveste relatia cu sotul Tuncay Ozturk, Andreea Marin este indragostita lulea si spune ca se simte iubita si apreciata. Turcul este convins ca in scurt va deveni tata si asteapta acest moment cu nerabdare. Intr-un interviu acordat recent ziarului Libertatea, Tuncay a declarat ca isi doreste copii:

Visul meu este sa fim o familie normala. Intr-adevar, imi plac foarte tare copiii. Am cinci nepoti de la cele doua surori ale mele. Nu doar eu, ci toata lumea asteapta acum un bebelus de la noi. Daca vom fi binecuvantati cu un copil, il voi primi cu toata dragostea mea. Am un sentiment puternic ca voi fi tata!” – a marturisit Tuncay Ozturk.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.