Setari Cookie-uri

Victor Slav, in depresie? Mesajul neasteptat postat in urma cu cateva ore

Victor Slav sufera dupa Bianca Dragusanu.

Victor Slav spune ca este o persoana puternica, insa uneori se da singur de gol. Daca inainte o facea prin declaratii (a trecut ceva timp de cand nu am mai auzit ce simte), de data aceasta Victor si-a aratat partea sensibila prin mai multe mesaje postate pe contul oficial de Facebook.

Prezentatorul tv nu si-a revenit nici acum dupa divortul de Bianca Dragusanu, semn ca acesta a fost profund afectat de tot ce i-a facut roscata.

Baiatul de la meteo a postat urmatoarele mesaje pe Facebook-ul lui:

Aceasta postare a reusit sa stranga peste 24.000 de like-uri si 4.000 de share-uri in doar cateva ore.

Si asta nu este tot. Un alt mesaj, postat tot recent, face referire strict la Bianca Dragusanu:

"Iti doresti vreodata sa ai o a doua sansa si sa cunosti o persoana din nou, insa pentru prima data?" - intreaba Victor Slav.

foto interior si prima pagina: Facebook

Citește și:

In timp ce Victor sufera, Bianca se distreaza. Vedeta este mai fericita ca niciodata, iar in afaceri ii merge de minune. Acum este prezentatoare la emisiunea Splash! Vedete la apa, care se va difuza in curand pe micile ecrane.

Fosta doamna Slav a postat recent pe contul personal de Facebook o fotografie in care este sarutata de un alt barbat. Este vorba despre Zara, Vj-ul de la un post de televiziune.

Mircea Zara o saruta pe Bianca pe frunte, in timp ce roscata inchide ochii si tuguiaza buzele. Sunt convinsa ca aceasta poza a fost pusa intentionat pentru a face pe cineva gelos - dar oare pe cine? Sa fie vorba despre Victor Slav sau despre Adrian Cristea?

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.