Setari Cookie-uri

Rau ai ajuns! Bianca Dragusanu vinde chinezarisme! Vei rade cand vei vedea cat costa o rochie de-a ei

Bianca Dragusanu isi vinde hainele.

Bianca Dragusanu se crede mare designer... dar isi vinde tinutele create pe site-urile chinezesti.

Recent am descoperit ca fosta doamna Slav face bani din vanzarea rochiilor online - si nu are un magazin propriu, ci se foloseste de toate site-urile din China pentru a isi gasi clienti interesati de modelele sale. O rochie creata (si purtata) de ea ajunge sa coste 119 dolari, adica 386.39 lei.

foto: captura Alieexpress

Rochita rosie face parte din colectia proprie, intitulata Fire of my heart, colectie care a fost prezentata in cadrul evenimentului monden Romanian Fashion Week, insa poate fi comandata si pe mai multe culori: albastru, galben, gri, verde, alb, portocaliu, roz, mov si rosu.

Cel mai probabil modelul rochitei a fost gasit pe internet si copiat de "chinezii fashionisti". Iar cum poza cu Bianca da bine ca produs (femeie frumoasa, picioare lungi, sani mari, talie de viespe - un adevarat model), reprezentantii magazinului au hotarat sa foloseasca imaginea cu vedeta.

Citește și:

In decembrie 2013, Bianca isi prezenta colectia de rochii de seara la Bucharest Fashion Week. Chiar daca totul a iesit la ca carte, iar Bianca a pasit la final pe podiumul de moda pentru a fi aplaudata de cei prezenti, iata ca in culise treaba a stat complet diferit: roscata a tipat non stop la fostele sale colege, le-a jignit si chiar si-a batut joc de ele, informeaza Libertatea.

Vazand ca o rochie de-a sa nu sta bine pe o tanara, Bianca a izbucnit:

"Sunteti cu capul? Daca o data o mai vad sucita, fac urat rau de tot!"

Deranjata de faptul ca rochiile nu se aseaza bine, sotia lui Victor Slav a dorit sa evidentieze diferenta dintre siluetele modelelor si silueta sa:

"Nu intra pe ele ca au fundul atata. Am facut greseala sa fac rochiile pe masura mea. Daca imi rupeti rochiile, va las dezbracate si va trimit acasa!"

Iar jignirile au continuat:

Citește și:

"Chiloti negri la rochie neagra? Da-i jos, nu vreau sa vad asa ceva!"
"Tu ai mers de diva? Sigur? Nu se vede!"
"Cine te-a machiat asa? Tu? Du-te imediat si refa-ti machiajul!"

Cand a vazut ca o rochie este patata de machiaj, Bianca a tipat cat a tinut-o plamanii "Tu stii cat costa asa ceva? Am muncit la rochia asta si tu iti bati joc!"

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.