Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata Andreea Raicu fara pic de machiaj? "Uff, mai bine machiata!"

Andreea Raicu, 100% naturala.

Andreea Raicu este considerata una dintre cele mai fashioniste vedete din Romania. Fosta prezentatoare tv reuseste de fiecare data sa aiba aparitii impecabile.

Tinute foarte elegante si haine in combinatii interesante, coafura perfecta si machiaj strident - nu ai ce sa ii reprosezi.

Dar cum arata cand renunta la toate aceste "imbunatatiri"? Care este adevarata fata a Andreei Raicu?

Vedeta a postat recent pe contul oficial de Facebook un colaj de patru fotografii, in care este complet nemachiata. Acesta este unul dintre putinele momente in care avem ocazia sa o vedem pe Andreea complet naturala.

Multi fani au apreciat ca a avut curajul sa renunte la machiaj si sa apara asa (toti stim ca Andreea este dependenta de machiaj si trucurile pe care le foloseste o ajuta sa isi schimbe aspectul foarte mult), insa altii, mai rautaciosi, i-au spus direct ca nu ii sta bine si ca cel mai bine ar fi sa nu se mai afiseze in public fara machiaj:

Citește și:

"Uff, mai bine machiata!"

"in spatele unui machiaj uneori se ascunde o femeie frumoasa alteori va las pe voi sa va spuneti opiniile,,,,frumusetea unei femei se vede dimineata cand se trezeste,,,aici ori e prea obosita ori asa ein realitate,,televiziunea acopera multeeee"

"Esti de nerecunoscut!" - sunt doar cateva din mesajele lasate de fanii Andreei Raicu.

Voua cum vi se pare?

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.