Setari Cookie-uri

Tuncay Ozturk e in culmea fericirii: "Andreea mi-a facut cea mai frumoasa surpriza de ziua mea"

Andreea Marin, cel mai frumos cadou pentru aniversarea sotului sau.

Andreea Marin si Tuncay Ozturk par mai fericiti ca niciodata. Fosta zana a surprizelor radiaza de fericire, iar atunci cand este alaturi de el nu se opreste din zambit.

Pare ca Andreea si-a gasit in final sufletul pereche; chiar daca diferenta de varsta dintre ei este destul de mare, pentru noul cuplu asta nu conteaza, ci din contra - cei doi spun ca acesta reprezinta un avantaj deoarece amandoi au inceput un nou capitol impreuna si vor avea grija unul de altul intreaga viata.

Recent, a fost ziua lui Tuncay - iar Andreea s-a gandit sa ii faca o surpriza incredibila: a invitat in Romania intreaga familie a turcului:

"Toata familia mea a venit in Romania in aceeasi zi, de ziua mea. A fost cea mai mare surpriza din viata mea. A fost un soc! A fost cea mai mare surpriza pe care mi-a facut-o." - a spus medicul turc, potrivit Click.

Intrebat de reporterii Click ce iubeste cel mai mult la Andreea, Tuncay a spus:

Citește și:

"Imi place cel mai mult cand ma trezesc dimineata, ii vad chipul si ii simt mirosul. Cand se machiaza si se aranjeaza e o alta persoana. Dar mie imi place cel mai mult momentul din fiecare dimineata. Si zambetul ei... care are un efect asupra mea."

Andreea s-a limitat la a spune ca "iubeste sufletul" lui:

"Sufletul lui. Daca arati bine, daca te imbraci bine, mirosi bine dar nu esti bun pe interior, este egal cu zero. Pur si simplu iubesc sufletul lui." - a spus Andreea Marin.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.