Setari Cookie-uri

Foto: Uite cat a slabit Loredana Groza! Afla-i secretul

Loredana Groza, corp de top model.

Loredana Groza a ajuns sa aiba corp de fotomodel.

In urma cu cateva luni, cantareata a decis ca este timpul sa isi schimbe radical stilul de viata - a renuntat la alimentele grase, fast food si prajeli si a inceput sa mearga mai des la sala de fitness.

Asa arata Loredana in urma cu cateva luni

Secretul ei? - alimentatia sanatoasa si un stil de viata echilibrat.

Artista a declarat recent pentru Wowbiz ca mananca sanatos, de la tara, si face in fiecare zi exercitii fizice:

"Eu ma regenerez printr-o viata disciplinata. Incerc sa dorm bine, mananc lucruri naturale. Incercati sa renuntati la chestii acidulate, salamuri, tot ce e procesat e cancerigen. Mancarea simpla si naturala, legumele nestropite, carnea care nu e injectata, ne ajuta sa traim mai mult. E important sa ai o legatura cu cineva la tara sa iei de acolo. Lapte nu beau, fac sport. Nici lapte de la mama nu prea am baut, imi dadea praf." - spunea Loredana.

Citește și:

Asa arata Loredana Groza acum

In ceea ce priveste exercitiile pe care le face, vedeta a marturisit ca de fiecare data face altceva pentru a lucra toate grupele de muschi.

"Merg zilnic la sala, imi place sa alternez antrenamentele. Stau o ora, o ora jumatate. Pentru mine, o zi fara sport e lipsita de energie, el ma face sa simt ca traiesc. Incerc sa fac masaj cand am timp. Cand ai grija de corp, sufletul este mai fericit. Cand am putin timp liber, indiferent de cat e el, fac miscare" - a adaugat Loredana Groza.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.