Setari Cookie-uri

Foto: Andreea Balan si-a petrecut ziua de nastere alaturi de noul iubit. Uite ce a primit cadou

Andreea Balan, zi de nastere ca in povesti.

Andreea Balan se bucura din nou de viata - artista este mai fericita ca niciodata deoarece si-a gasit un nou iubit.

Tanarul, inca necunoscut, este din America, insa vedetei nu ii este teama de relatiile la distanta si stie ca lucrurile vor merge chiar foarte bine intre ei deoarece "deja se iubesc extrem de mult" si sunt mai apropiati ca niciodata.

Andreea a hotarat sa isi serbeze ziua de nastere in Statele Unite ale Americii, alaturi de iubitul sau si de verisoara ei - Cupidonul care i-a schimbat complet viata.

Cantareata a fost rafatata cu o petrecere pe acoperisul unui hotel din Manhattan si s-a bucurat de adrenalina la volanul unui jeep de lux:

"Am avut parte de cea mai tare petrecere din viata mea, pe acoperisul hotelului Peninsula din Manhattan. Am fost inconjurata doar de persoane care ma iubesc." - spune Andreea in descrierea imaginilor postate pe contul oficial de Facebook.

Citește și:

Andreea a declarat pentru Antena Stars ca viata ei este mai frumoasa ca niciodata si ca nu ii este teama de distanta:

"Mi-ar fi placut sa stau mai mult in SUA, dar am concerte. O sa mai plec in America. Eu am mai fost la New York, de data aceasta am cunoscut mai multi prieteni de-ai verisoarei mele Ligia. De ziua mea am fost la un bar, zgarie-nori. Ligia mi-a schimbat viata, mi-a facut cunostinta cu o persoana speciala. Este foarte bine, sunt foarte fericita, ma bucur ca viata m-a rasplatit atat de repede. Sper sa dureze, sa-mi indeplinesc visele.

Ma bucur ca dupa un esec mi s-a schimbat viata atat de repede, sunt fericita. Imi plac foarte multe lucruri la el. Cel mai important este ca ma iubeste pe mine, nestiind cine sunt eu. In Barcelona a fost dragoste la prima vedere, a existat atractie din prima. Daca exista iubire, distanta nu este o problema", a declarat Andreea la Antena Stars.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.