Se lauda cu silueta ei perfecta.

Casper, uite ce ai pierdut.

Jennifer Lopez a hotarat ca este timpul sa isi schimbe radical stilul alimentar - cantareata a trecut de cateva luni pe dieta vegan si spune ca se simte mai bine ca niciodata.

Asa arata Jennifer Lopez inainte

Artista a slabit in ultima luna peste patru kilograme si tine mortis sa arate tuturor ca este in cea mai buna forma fizica. J Lo se afla in plina promovare a celui mai recent album al sau, ceea ce inseamna ca participa la emisiuni tv, are interviuri, aparitii la evenimente mondene, shootinguri pentru reviste importante si extrem de multe concerte.

Mandra de formele sale, Jennifer a inceput sa le arate tot mai mult (poate ca si vrea sa ii arate fostului iubit ce pierde).

Jennifer Lopez a hotarat sa urmeze dieta lui Beyonce - dieta vegana... si se pare ca rezultatele incep sa se vada. Invitata recent intr-o emisiune radio, artista a declarat ca se simte foarte bine, iar cel mai dor ii este de unt:

Citește și:

"Sunt vegetariana, adica am renuntat complet la carne, lactate. Mananc doar legume si fructe. Imi lipseste untul foarte mult. Chiar ma simt mai bine datorita acestei diete. Recomand tuturor acest stil de viata deoarece te trezesti si te simti excelent!" - a declarat Jennifer Lopez, informeaza Dailymail.