Setari Cookie-uri

"Andra e gravida!". Anuntul a fost facut in direct la tv

O vedeta a scapat porumbelul.

Iulia Albu a fost invitata in emisiune la WowBiz, unde a comentat nunta lui Pepe cu Raluca Pastrama.

Fosta sotie a designerului Mihai Albu a scapat porumbelul, dezvaluind ca Andra Maruta, nasa, este insarcinata. Vedeta a spus ca Andra a purtat o tinuta nepotrivita pentru o femeie cu burtica de gravida:

"Nu e rau, nu e o rochie urata. Ideea e ca decolteul Andrei a aratat dezastruos in aceasta rochie. Eu am inteles ca Andra este insarcinata. Daca e adevarat, nu trebuie sa poarte o asemenea rochie.

Andra a aratat foarte bine pentru o nasa, de la o nunta de la tara. Pentru aceasta tinuta va primi minus infinit" - a declarat Iulia Albu.

Intrebata de Madalin Ionescu de unde are aceasta informatie, Iulia a adaugat: "Eu asa am auzit."

Citește și:

In ceea ce priveste rochia de mireasa purtata de Raluca Pastrama, fashion editorul a avut numai cuvinte urate:

Raluca a purtat o rochie de mireasa banala. E genul de rochie pe care o poarta orice mireasa de la tara. E o mare rusine ca nu au respectat traditiile poporului lor. De ce trebuie sa ne europenizam indiferent de etnie? Mi se pare ca e o mare rusine pentru ei ca nu au respectat traditiile lor, Este ca o maimuta deghizata. Raluca este o fata frumoasa, care putea sa imbrace ceva care sa o reprezinte. Nota pe care o ia este - 71. A salvat-o voalul care pare romanesc, e un fel de marama. In momentul in care organizezi o nunta pentru rating, gandita si filmata pentru rating, macar ofera-le un spectacol", a spus Iulia Albu, la Kanal D, informeaza Click.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.