Setari Cookie-uri

Andreea Marin da cu Iulia Albu de pamant! Declaratia fostei zane a surprizelor te va bucura

Andreea Marin lasa garda jos.

Andreea Marin a facut tot posibilul sa nu comenteze atunci cand cineva a vorbit-o de rau.

Insa de data aceasta, vedeta a hotarat ca este timpul sa vorbeasca. In urma cu cateva luni, Iulia Albu a comentat o tinuta purtata de fosta zana a suprizelor.

"Plicul acela din imitatie de sarpe este facut in China, se vede dupa inchizatoare. E jalnic.pantofii aceia nu, lantul macar si l-a asortat cu inelul, dar nu. Palaria nu e chiar urata, dar nu e pentru interior!Degeaba pozam ca o diva daca nu stim sa ne imbracam. Ii dau -4" - spunea Iulia Albu intr-o emisiune tv, informeaza Click.

Andreea are hac de cojocul Iuliei Albu :))

Intrebata daca este deranjata de aceste declaratii ale Iuliei Albu, Andreea a spus ca ea nu cauta scandal. Se pare ca vedeta este adepta principiului "haina nu il face pe om", ci caracterul este cel care defineste cu adevarat o persoana:

Citește și:

"Mie astfel de oameni imi trezesc in primul rand mila. Ei incearca sa compenseze lipsa de valoare prin faptul ca au o gura mare. Am observat ca totul este subiectiv la acesti oameni si sincer m-am cam lamurit cu criticii minunati ai modei romanesti.

Explicatia logica a felului in care au vorbit despre mine este probabil faptul ca vor sa ii consult pe ei cand vine vorba de tinute, dar nu am sa o fac. In orice domeniu exista copaci, dar exista si fire de iarba, iar cei despre care vorbim fac parte din aceasta ultima categorie. Indiferent cate scoli ai absolvit, trebuie sa ai bun-simt".

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.