Setari Cookie-uri

Kate Middleton asteapta O FETITA?! Anuntul a fost facut ACUM

Stire de ultima ora despre cuplul regal.

Bucurie si muuuulta veselie in familia regala.

La doar un an de la nasterea micutului George, Kate Middleton este din nou insarcinata - stirea nu a fost deocamdata confirmata de reprezentantii oficiali ai Casei Regale, insa apropiati ai cuplului Kate - William au declarat recent ca in scurt timp Kate va face anuntul.

Potrivit presei internationale, ducesa de Cambridge este insarcinata cu o fetita:

Jessica Hay, cea mai buna prietena a lui Kate Middleton, a declarat recent ca sotia printului William este din nou insarcinata, potrivit revistei Life&Style, informeaza Click:

"Se simte altfel decat atunci cand era insarcinata cu micutul print George. De aceea crede ca este insarcinata cu o printesa." - a declarat Jessica Hay.

Kate Middleton declara mai demult ca isi doreste o familie numeroasa; ducesa vrea neaparat sa aiba si o fetita deoarece vrea sa ii puna numele mamei sotului sau - Printesa Diana.

Citește și:

Se pare ca ducesa Kate Middleton a intampinat dificultati in cresterea bebelusului regal deoarece micutul a fost un bebe neastamparat: nu dormea noptile, iar Kate statea sa il supravegheze si plangea non stop in primele luni de viata... asta pana cand ducesa a introdus in meniul sau mancarea solida.
Kate a angajat o singura dadaca - Maria Teresa Turrion Borallo - care a fost recomandata de un prieten al cuplului regal.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.