Setari Cookie-uri

Reactia lui Vincenzo si a familiei lui ii va strica bucuria Antoniei. Ce se intampla cu micuta Maya?

Prima reactie a lui Vincenzo dupa ce a aflat ca Antonia este insarcinata.

Vincenzo nu a fost niciodata un fan al lui Alex Velea, mai ales ca Antonia l-a parasit si a divortat de el pentru a fi cu Velea.

Vestea ca este insarcinata a luat prin surprindere clanul Castellano. Ciro Castellano, fostul socru al Antoniei a declarat ca micuta Maya ar putea fi afectata de aceasta schimbare din viata mamei sale:

"Ii doresc multa sanatate ei si viitorului copil. Antonia a fost in luna mai in Italia la Maya. E indragostita de Velea, l-a lasat pe Vincenzo, asta e. Antonia nu vrea sa semneze acordul pentru custodie, dar ea nu are timp pentru Maya. Eu imi doresc ca Maya sa o aiba pe mama ei alaturi.

Antonia a refuzat sa o ia pe Maya in vacanta la ea. Daca nu a avut grija de Maya, macar sa aiba grija de copilul pe care o sa-l aiba cu Velea. Sa-l lase in pace pe Vincenzo. Nu inteleg de ce nu a recunoscut ca e cu Velea", a spus tatal lui Vincenzo Castellano, in emisiunea Star Matinal, informeaza Romania Tv.

Citește și:

"Antonia sa termine divortul si sa ne lase in pace. Maya va fi pregatita, e bine. O sa vedem ce se va intampla cand va vedea burtica mamei. O sa-i spuna matusa, bunica sau tatal ei, ii va explica ca s-a indragostit cineva de ea. Asta este", a adaugat Ciro Castellano.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.