Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu, de urgenta pe masa de operatii

Bianca Dragusanu a fost dusa de urgenta la spital.

In cursul zilei de ieri Bianca Dragusanu s-a accidentat in apartamentul sau, lovindu-se de un umeras din sarma. Din pacate rana a fost destul de adanca, iar vedeta a fost nevoita sa mearga de urgenta la spital.

"Are o plaga la nivelul gambei, cauzata de o lovitura sau din neatentie. A fost preluata de o echipa de medici de la chirurgie si primeste ingrijiri medicale. Este vorba de o taietura de 4-5 cm lungime. Pacienta a decis impreuna cu medicul plastician sa fie supusa unei interventii chirurgicale. Este o procedura prin care, medicul sutureaza plaga" - a declarat Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca, informeaza Click.

Bianca s-a ranit la piciorul stang, unde are deja probleme. Medicii i-au oprit sangerarea si i-au inchis plaga. Dupa patru ore petrecute in spital, vedeta a putut pleca linistita acasa. Victor Slav, fostul sau sot, a insotit-o pe intreaga perioada petrecuta in spital.

Citește și:

Imediat ce a fost externata, Bianca a plecat de urgenta acasa, nedorind sa ofere declaratii presei care o astepta la iesirea din spital.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.