Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata Nicoleta Luciu la 19 ani, fara operatii estetice si fara silicoane?

Nicoleta Luciu s-a schimbat foarte mult in ultima perioada.

Desi nu ofera declaratii, toti stim ca Nicoleta Luciu este complet dependenta de operatiile estetice - vedeta a recurs de mai multe ori la bisturiu pentru a "repara" anumite probleme ale corpului.

Insa cum arata Nicoleta la 19 ani, cand era inca o copila?

Fosta prezentatoare tv a postat recent pe contul oficial de Facebook o fotografie in care care apare alaturi de Alina Bulexa - cele doua se pregateau pentru concursul Miss Romania 1999.

In imagine, Nicoleta poarta o pereche de pantaloni scurti de blugi, cu franjuri lungi si sutienul de la un costum de baie. Tinuta extrem de ciudata este accesorizata cu ochelari de soare cu lentile transparente si o sapca.

Mama a patru copii, Nicoleta Luciu a trecut de numeroase ori pragul cabinetului medicului estetician. Aceasta si-a marit sanii imediat dupa nasterea tripletilor, si-a accentuat buzele si a apelat la numeroase trucuri pentru a slabi rapid.

Citește și:

Din pacate se pare ca aceste "trucuri", la care a adaugat cure drastice, i-au distrus complet corpul.

Ceea ce este si mai grav este faptul ca Nicoleta promoveaza clinici pentru slabit, batoane care nu ingrasa... ea ia bani grei pentru astfel de reclame. Pozele realizate pentru promovare sunt complet diferite de adevarata silueta a fostei prezentatoare tv.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.