Setari Cookie-uri

Foto: La 45 de ani are cel mai sexy fund de la Hollywood! Despre cine este vorba?

Este considerata una dintre cele mai sexy femei din lume.

Jennifer Lopez, vedeta cu cel mai sexy posterior.

Are 45 de ani si doi copii (gemeni) si arata EXCEPTIONAL. Cantareata se lauda cu silueta ei perfecta pe coperta noului single, Booty. J Lo a pozat intr-un body (sau costum de baie intreg) alb-negru, extrem de decoltat la spate.

Si pentru ca melodia se numeste Booty, cum sa o promovezi mai bine daca nu cu fundul la vedere? Cu un machiaj extrem de puternic si parul prins intr-o coada de cal, Jennifer pozeaza sexy pentru fanii sai.

Recent, cantareata s-a despartit de iubitul sau, cantaretul Casper Smart. Potrivit Dailymail, J Lo a decis sa se desparta de Casper Smart deoarece acesta ar fi inselat-o pe artista cu doi transsexuali, Xristina Marie si Sofie Vissa. Cei doi au fost impreuna timp de trei ani, iar artista a scos bani frumosi din buzunar pentru a mentine vie "flacara relatiei".

Citește și:

In fiecare saptamana Jennifer scotea din buzunar 10.000 de euro pentru frumuselul Casper.

foto: Guliver/ Splash News

"Jennifer ura sa scoata cardul de credit de fiecare data cand mergeau impreuna la masa. Ea s-a gandit ca ar fi mult mai bine daca Casper ar avea banii sai, asa ca a decis sa ii dea 10.000 de dolari saptamanal.

A vrut sa fie o suma rotunjita. Jennifer nu vrea sa il transforme pe Casper intr-un baietel de bani gata, dar nici nu vrea sa il piarda. Jen are incredere in el si stie ca nu o sa foloseasca banii doar pentru el, sperand sa ii cumpere si ei cadouri sau sa ii duca pe cei mici intr-o vacanta.”, a declarat o sursa potrivit HollywoodLife.

foto prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.