Setari Cookie-uri

Foto: Rihanna, schimbare radicala de look. Arata ca o printesa

Rihanna arata mai bine ca niciodata.

A trecut ceva timp de cand nu am mai vorbit despre Rihanna - cantareata se afla in turneu cu nimeni altul decat rapperul Eminem. Acestia sustin cateva concerte si se pare ca biletele se vand ca painea calda.

Artista a decis ca pentru acest turneu (Monster) sa isi schimbe look-ul. Aceasta a renuntat la parul scurt... si si-a pus extensii. A vrut o coafura simpla, insa de efect, inspirata de stilul Rapunzel.

Asa arata Rihanna inainte

foto captura Youtube

RiRi isi poarta noul par liber si se pare ca ii place la nebunie. Si noua ne place. Aceasta a decis sa il mai deschida cu cateva nuante pentru un look cat mai natural.

foto: Facebook

Recent, cantareata a fost numita cea mai eleganta vedeta din 2014 in cadrul galei Council of Fashion Designers of America Awards, iar solista a vrut sa se asigure ca va avea o aparitie de neuitat.


RiRi a pasit pe covorul rosu imbracata intr-o rochie cu 216.000 cristale Swarovski. Tinuta era transparenta si lasa la vedere tot ce se putea. Si pentru ca isi permite, artista a preferat sa poarte doar o pereche de chilotei minusculi. Cu sanii la vedere, Rihanna a pozat din toate pozitiile - poate poate cineva rateaza "bunatatile".

Citește și:


Outfitul ei a fost completat de o "caciulita" si manusi din acelasi material, un "fular" din blana si accesorii supradimensionate.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.