Setari Cookie-uri

Foto: Anna Lesko, de nerecunoscut! Nici macar fanii nu si-au dat seama ca ea este in poza

Anna Lesko, complet diferita.

Anna Lesko a postat recent pe contul oficial de Facebook o fotografie in care este complet schimbata.

Asa arata Anna Lesko inainte

Cantareata are parul mai deschis la culoare cu cateva nuante si poarta extensii. Machiajul este unul diferit de cel cu care ne-a obisnuit pana acum. Daca inainte aceasta punea accentul si pe zona ochilor, si pe buze, iata ca de data aceasta artista a ales sa isi accentueze doar zona ochilor cu farduri mov si negru.

In poza nici macar fanii nu au recunoscut-o. Acestia i-a lasat comentarii, spunandu-i ca arata foarte bine, insa este extrem de schimbata.

Asa arata Anna Lesko acum

Cantareata vrea sa se laude tuturor ca a scapat de kilogramele acumulate in timpul sarcinii. Aceasta a postat pe contul oficial de Facebook un selfie in care apare doar in costum de baie.

Pentru prima aparitie la plaja, Anna a ales sa poarte un costum de baie deux piece, cu imprimeuri colorate. Si pentru ca inca nu a scapat complet de colaceii de pe burtica, artista si-a accesorizat tinuta cu o bluzita usor transparenta, care sa ii acopere "zona cu probleme".

Citește și:

Chiar si asa, trebuie sa tinem cont ca Anna a nascut in urma cu doar doua luni. Aceasta a luat cateva kilograme pe timpul sarcinii si se pare ca face tot posibilul sa scape cat mai repede de ele.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.