Setari Cookie-uri

Foto: In ce hal a ajuns sa arate Bianca Dragusanu! Nu mai are nimic natural!

Bianca Dragusanu, fata de portelan.

Bianca Dragusanu continua transformarea in Papusa Barbie. Daca Anda Adam arata ca o paiata, se pare ca Biancai ii cam iese aceasta schimbare... numai ca este atat de falsa incat iti este teama sa o atingi.. poate se sparge.

Vedeta a postat recent pe contul oficial de Facebook o fotografie in care este de nerecunoscut - un ten perfect, buze uriase, nas micut, ochi mari... mai ceva ca o papusa Barbie.

In poza, Bianca tine mana la gura pentru a isi etala inelul de logodna si verigheta de la casatorie; se pare ca relatia dintre ea si Victor Slav este una foarte puternica. Daca fostul prezentator meteo incearca sa tina ascunsa aceasta iubire, blonda se lauda non stop cu faptul ca a reusit sa isi recastige "iubirea vietii sale".

Bianca Dragusanu considera ca nu este suficient de slaba - si de aceea face tot posibilul sa mai scape de cateva kilograme.

Citește și:

Vedeta a postat recent pe contul oficial de Facebook mai multe imagini cu ea la antrenament - se pare ca a scazut doi centimetri in talie si este mai fericita ca niciodata.

"Rezultatele nu au intarziat sa apara! Am scazut 2cm in talie! Sunt fericita!"- scrie Bianca in descrierea imaginii.

Blonda a ajuns ingrijorator de slaba - intr-o poza mai recenta, aceasta promoveaza o rochita de seara. Cu o talie de viespe si maini extrem de subtiri, Bianca pare o papusa de portelan, gata sa se sparga.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.