Setari Cookie-uri

Catalin Maruta, mesaj emotionant de ziua Andrei. Ce i-a scris prezentatorul tv?

Catalin Maruta, mesaj pentru sotia lui frumoasa.

Astazi in calendarul ortodox sarbatorim Sfantul Alexandru. Si pentru ca Andra se numeste Alexandra, iar micutul David poarta si numele de Alexandru, Maruta a vrut sa le ureze La multi ani pe Facebook, astfel incat toata lumea sa vada cat de mult isi iubeste familia.

Pe langa cateva imagini cu ei trei postate, Catalin a scris si un scurt mesaj in care si-a exprimat fericirea:

"Se pare ca Sfantul Alexandru ma iubeste, din moment ce mi-a daruit doua fiinte dragi, carora le spun LA MULTI ANI astazi, de ziua lor onomastica. Sotiei mele, Alexandra, si fiului meu, David-Alexandru, le daruiesc a infinita oara sufletul meu! Si tuturor celor care poarta numele sfant sarbatorit azi le doresc sa traiasca in pace si iubire, sa fie cel putin la fel de fericiti cum ma simt eu, in fiecare zi!" - scrie prezentatorul tv.

Pe 23 august a fost ziua aniversara a Andrei; cantareata a implinit 28 de ani. Cu aceasta ocazie Catalin s-a gandit sa isi duca sotia la Paris.

Citește și:

Cantareata a postat recent pe contul oficial de Facebook un selfie cu ea si sotul sau. Poza este insotita de un mesaj, in care Andra isi anunta fanii ca pleaca pentru cateva zile intr-o calatorie romantica alaturi de partenerul sau de viata.

Cu zambetul pana la urechi, Andra pare cu adevarat surprinsa de acest cadou:

"A venit, a venit din nou vacanta...cu avionul de Franta ! Cadoul pentru ziua mea, o saptamana cu multe surprize la Paris. Te iubesc sotul meu drag!" - scrie Andra in descrierea imaginii.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.